Draghundstävlingar för alla från turåkare till proffs med sprint, medel och långdistans. Norråker - Saxvattnet - Saxnäs

Anmälda 2018

Nedan hittar du anmälda till tävlingen 2018.Anmälan är giltig förrän vi har en anmälan OCH betalning av startavgiften. Vi kommer uppdatera varje söndag. Har du registrerat dig och betalt startavgiften och inte hittar ditt namn nedan, så kontakta oss. Tillåt dock en tid för att betalningen att registreras. En bankdag är ju lite längre än en vanlig dag för oss andra…

BTT 200 Junior
Ronja Persson, JFSHK, Sweden

BTT 350 – Open Class
Kenneth Åstrand, Älvarnas Dhk, Sweden
Daniel Bulens, VFS Mushing, Belgium
Johan Väisänen, KSHK, Sweden
Jan-Åke Persson, JFSHK, Sweden

BTT 250 – 8-dog class
Arnaud Leoty, LPAB, France
Steffen Zilling, SSVO, Germany
Bianca Magnusson, BSSC-Austria, Austria
Jan-Luc Dawans, Inuit trail, Belgium

BTT Classic

Nordisk stil, Pulka

Open Class A
Eric Weidmann, CTGL 06, France

6-dog class C
Stephanie Skinner, C.T.G.L, France

6-dogs class A

8-dog class A

8-dog class C

8-dog class B
Régis Bernigaud, Les Traîneaux Vauclusiens, France

Turklass
Catharina Haarstad, Sweden
Christian Czech, Austria
Martin Jemelka, Germany
Catharina Haarstad, Sweden
Melissa Hermans, Sweden
Hans Molcik, Austria
Elisabeth Lönnberg, Sweden
Wolfgang Brantner, Austria
Thomas Goerdes, Germany
Eric Weidmann, France
Markus Eriksson, Sverige

© 2015 Frontier Theme
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Anmälan BTT-350

Långdistans om 350 km Norråker – Saxvattnet – Saxnäs t o r. Anmälningar för tävlingen öppnar 10:e januari och är öppen till 28:e februari. Efter det är det förhöjd anmälningsavgift fram till 13: mars då vi stänger helt. OBS max 30 startande! Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Anmälan BTT-Classic

Medeldistans med övernattning i tält. Norråker – Saxvattnet med omnejd – Norråker. Anmälan öppnar 11:e oktober och stänger 13:e mars. Exakta klasser kan komma att avgöras utifrån hur många anmälda det är i varje klass. Eventuella klasser som slås ihop följer gällande regelverk. information om detta kommer så snart vi kan. Vi reserverar oss dock för ”sista-minuten-avbokningar”. Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Polarhundsmästerskap

SPHK NN arrangerar även Polarhundsmästerskap, sprint- och medeldistans i Norråker 2016. Den tävlingen går av stapeln helgen v 5, 6-7 februari. Mer information om den tävlingen kommer att komma under SPHK:s webbplats. Frågor kan även tas med Alf Hallén. Vi kommer även att spegla viss information här. Spåren är nästan samma som SM-spåren 2015. Vi har röjt skog, skapat fast märkning och ändrat målgången från förra året. Banan ska därmed vara ännu bättre att åka på och målgången är inte mitt i byn, utan i anslutning till parkeringsplatsen och starten. Det kommer även att finnas möjlighet att träna på spåren så snart vi fått tillräckligt med snö. Vi meddelar när de öppnar.