Draghundstävlingar för alla från turåkare till proffs med sprint, medel och långdistans. Norråker - Saxvattnet - Saxnäs

Bilder/Video

Bilder och filmer öppnas i nytt fönster.

Du hittar bilder på vårt Flickr-konto och filmer på YouTube-kontot
Nedan hittar du ett urval av bilder och videor samt lite extra som inte ligger på våra platser.

Om du vill använda någon bild så var vänligt att kontakta fotografen för överenskommelse om hur det ska ske. (markerat med ©namn) Om inte namn finns angivet kontakta martin@beavertraptrail.com så tar vi reda på vem fotografen är.

Eva Mårtensson
Martin Wagenius
Niklas Edström

 

Photos and movies are opened in a new window
Photos from 2016 and forward you will find in flickr.

Tävlingsbilder – 2015

Invigning – 2015

Prisceremoni – 2015 (Kompletteras snart med vinnarfoton)

Blandat från Norråker – 2015

Checkpoint Saxnäs – 2015

Checkpoint Saxvattnet – 2015

Bilder 2007

Bilder 2008

Video 2009

Bilder 2011

Bildspel med musik BTT 2011

Video 2012

Video 2013

Bilder 2013

Bilder 2014

Trailers….

Trailer Bäver Open 2015

Trailer BTT 2015

Trailer för BTT 2013

Trailer för BTT 6 month to go

Trailer för BTT 2014

Trailer BTT 2017 – 1

Trailer BTT 2017 – 2

Making trail 2016

 

 

 

© 2015 Frontier Theme
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Anmälan BTT-350

Långdistans om 350 km Norråker – Saxvattnet – Saxnäs t o r. Anmälningar för tävlingen öppnar 10:e januari och är öppen till 28:e februari. Efter det är det förhöjd anmälningsavgift fram till 13: mars då vi stänger helt. OBS max 30 startande! Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Anmälan BTT-Classic

Medeldistans med övernattning i tält. Norråker – Saxvattnet med omnejd – Norråker. Anmälan öppnar 11:e oktober och stänger 13:e mars. Exakta klasser kan komma att avgöras utifrån hur många anmälda det är i varje klass. Eventuella klasser som slås ihop följer gällande regelverk. information om detta kommer så snart vi kan. Vi reserverar oss dock för ”sista-minuten-avbokningar”. Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Polarhundsmästerskap

SPHK NN arrangerar även Polarhundsmästerskap, sprint- och medeldistans i Norråker 2016. Den tävlingen går av stapeln helgen v 5, 6-7 februari. Mer information om den tävlingen kommer att komma under SPHK:s webbplats. Frågor kan även tas med Alf Hallén. Vi kommer även att spegla viss information här. Spåren är nästan samma som SM-spåren 2015. Vi har röjt skog, skapat fast märkning och ändrat målgången från förra året. Banan ska därmed vara ännu bättre att åka på och målgången är inte mitt i byn, utan i anslutning till parkeringsplatsen och starten. Det kommer även att finnas möjlighet att träna på spåren så snart vi fått tillräckligt med snö. Vi meddelar när de öppnar.