Draghundstävlingar för alla från turåkare till proffs med sprint, medel och långdistans. Norråker - Saxvattnet - Saxnäs

Press och info

För pressinformation kontakta info ( a ) beavertraptrail.se

Vill du ha bilder till repotage så finns bilder från vinnare i vårt Pressbilder-album. I övrigt finns det bilder i vårt Flickr-album. För högupplösta så kontakta organisationen på ovanstående adress.

Anita Wetter – 1:a BTT Classic 8-spann

vildmannensdrag Logga

 

Cajsa Åkerfeldt – 1:a Långdistans juniorer 170 km

CajsaÅkerfeldt_1a_BTT170_Junior_fotoMartinWagenius

 

Ronja Persson – 2:A Långdistans juniorer 170 km

RonjaPersson_2a_BTT170_Junior_fotoMartinWagenius

 

Linda Ahnlund – 1:a BTT 350 långdistans

LindaAhnlund_1a_BTT350_fotoMartinWagenius

 

Malin Strid – 1:a BTT 250 långdistans

MalinStrid_1a_BTT250_fotoMartinWagenius

 

Markus Eriksson – 1:a Nordisk stil pulka BTTClassic

MarkusEriksson_1a_pulka_fotoMartinWagenius

 

Ronja Persson och Cajsa Åkerfeldt – Vinnare Best Sportmanship price!

RonjaPerssonHopparCajsaÅkerfeld_FotoaMartinWagenius

 

© 2015 Frontier Theme
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Anmälan BTT-350

Långdistans om 350 km Norråker – Saxvattnet – Saxnäs t o r. Anmälningar för tävlingen öppnar 10:e januari och är öppen till 28:e februari. Efter det är det förhöjd anmälningsavgift fram till 13: mars då vi stänger helt. OBS max 30 startande! Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Anmälan BTT-Classic

Medeldistans med övernattning i tält. Norråker – Saxvattnet med omnejd – Norråker. Anmälan öppnar 11:e oktober och stänger 13:e mars. Exakta klasser kan komma att avgöras utifrån hur många anmälda det är i varje klass. Eventuella klasser som slås ihop följer gällande regelverk. information om detta kommer så snart vi kan. Vi reserverar oss dock för ”sista-minuten-avbokningar”. Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Polarhundsmästerskap

SPHK NN arrangerar även Polarhundsmästerskap, sprint- och medeldistans i Norråker 2016. Den tävlingen går av stapeln helgen v 5, 6-7 februari. Mer information om den tävlingen kommer att komma under SPHK:s webbplats. Frågor kan även tas med Alf Hallén. Vi kommer även att spegla viss information här. Spåren är nästan samma som SM-spåren 2015. Vi har röjt skog, skapat fast märkning och ändrat målgången från förra året. Banan ska därmed vara ännu bättre att åka på och målgången är inte mitt i byn, utan i anslutning till parkeringsplatsen och starten. Det kommer även att finnas möjlighet att träna på spåren så snart vi fått tillräckligt med snö. Vi meddelar när de öppnar.