Draghundstävlingar för alla från turåkare till proffs med sprint, medel och långdistans. Norråker - Saxvattnet - Saxnäs

Sponsors

Main sponsors

 

 Vildmannens-logga_224x63 RoyalCaninLogoCMYKStor
 utposten_logga

stromsunds logo

.

   

 

The competition is performed in collaboration with

 

Draghundsportsforbundet

 

Other sponsors

 

 

Ajanchehealth logo color 2015.tiff 

 vetzoo

 draghundscenter

dragrattan

 handelsbankenhoting

 harbargsdalensfjallgard

 norrakershandel

 Annons Polar

 

Byggtjänst Hoting

 

 

PNmotor

 

Larsson Åkareri

 

tasseborg hund och katt

 Norråker Bensin

LoggaTVprofilen

 Jörgen “Blecket” Pettersson

trangia logo

 

 

Dorotea Aktuellt >>

 Boerns Betonghåltagning

 

Hotings Skohandel

 Tåsjö Timmertransporter AB

 Wörléns El K.

 

Hoting Oljedepå

 

Hoting Skohandel

Mårtenssons Allservice AB i Raja 

 
   
© 2015 Frontier Theme
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Anmälan BTT-350

Långdistans om 350 km Norråker – Saxvattnet – Saxnäs t o r. Anmälningar för tävlingen öppnar 10:e januari och är öppen till 28:e februari. Efter det är det förhöjd anmälningsavgift fram till 13: mars då vi stänger helt. OBS max 30 startande! Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Anmälan BTT-Classic

Medeldistans med övernattning i tält. Norråker – Saxvattnet med omnejd – Norråker. Anmälan öppnar 11:e oktober och stänger 13:e mars. Exakta klasser kan komma att avgöras utifrån hur många anmälda det är i varje klass. Eventuella klasser som slås ihop följer gällande regelverk. information om detta kommer så snart vi kan. Vi reserverar oss dock för ”sista-minuten-avbokningar”. Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Polarhundsmästerskap

SPHK NN arrangerar även Polarhundsmästerskap, sprint- och medeldistans i Norråker 2016. Den tävlingen går av stapeln helgen v 5, 6-7 februari. Mer information om den tävlingen kommer att komma under SPHK:s webbplats. Frågor kan även tas med Alf Hallén. Vi kommer även att spegla viss information här. Spåren är nästan samma som SM-spåren 2015. Vi har röjt skog, skapat fast märkning och ändrat målgången från förra året. Banan ska därmed vara ännu bättre att åka på och målgången är inte mitt i byn, utan i anslutning till parkeringsplatsen och starten. Det kommer även att finnas möjlighet att träna på spåren så snart vi fått tillräckligt med snö. Vi meddelar när de öppnar.