Draghundstävlingar för alla från turåkare till proffs med sprint, medel och långdistans. Norråker - Saxvattnet - Saxnäs

BTT Classic

Chiplista HÄR>> Ska vara ifylld till registreringen.

BTT classic är en medeldistanstävling med två övernattningar i tält. Tre etapper på totalt ca 130 km.

Ni kan välja att köra
– Slädklasser
  – öppen
  – 8-spann
  – 6-spann
– pulkaklass
  – Obegränsad
– Turklass. (välj antal hundar själv…) För er som inte vill tävla. Ni kan köra tävlingsbanorna eller välja kortare alternativ.

Båda övernattningarna sker på samma ställe vilket gör att ni under andra dagen kan köra med enbart säkerhetsutrustning. På campen finns tillgång till vatten samt ett dass. Det finns ingen bilväg nära Campen. Den närmaste är 20 km bort.

Funktionärerna kan inte ta någon utrustning till deltagarna så ni måste transportera er egen utrustning.

Incheckning, veterinärbesiktning och starttider enligt Program

OBS ! vi kompletterar löpande med mer info så håll koll här eller på Facebook!

 

Betala din anmälan
VIKTIGT! Glöm inte att ange vilken FÖRARE betalningen avser.

Din anmälan godkänns först efter att startavgiften är betalad då ditt namn publiceras på webben.

Startavgiften betalas till:
SPHK NN / Beaver Trap Trail
Handelsbanken, Sverige
Bankgiro: 389-7410
IBAN: SE31 6000 0000 0006 8353 5412
BIC code (SWIFT): HANDSESS
800 SEK (Turklass 300 SEK)

T.o.m den 19/2 2018 återbetalas anmälningsavgiften med ett avdrag à 300 kr vid avanmälan. Efter den 19/2 2018 återbetalas inga startavgifter förutom om uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag 18/3.

BTT Classic gps-file

Banbeskrivning
Dag 1, ca 42 km på skoterled från Norråker till Saxvattnet. Blandad terräng med myrar,skog och lite fjällnära miljö. Ganska lätt körning med måttlig stigning.

Dag 2, Ca 50 km med lite mer stigning och mer fjällmiljö, denna etapp är lite mer krävande fysiskt och tekniskt. Efter start på Saxvattnet kör man en slinga för att gå i mål vid Campen på Saxvattnet igen.

Dag 3, Ca 45 km tillbaka till Norråker, banan går tillbaka motsatt håll som kördes under fredagen för att sedan följa skoterleden tillbaka till målgången i Norråker.

För frågor så kontakta oss lättast på info@beavertraptrail.com

 

© 2015 Frontier Theme
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Anmälan BTT-350

Långdistans om 350 km Norråker – Saxvattnet – Saxnäs t o r. Anmälningar för tävlingen öppnar 10:e januari och är öppen till 28:e februari. Efter det är det förhöjd anmälningsavgift fram till 13: mars då vi stänger helt. OBS max 30 startande! Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Anmälan BTT-Classic

Medeldistans med övernattning i tält. Norråker – Saxvattnet med omnejd – Norråker. Anmälan öppnar 11:e oktober och stänger 13:e mars. Exakta klasser kan komma att avgöras utifrån hur många anmälda det är i varje klass. Eventuella klasser som slås ihop följer gällande regelverk. information om detta kommer så snart vi kan. Vi reserverar oss dock för ”sista-minuten-avbokningar”. Vi kommer då att publicera länk till anmälningsformuläret. Din anmälan är godkänd när du har anmält dig via formuläret och pengarna är synliga på vårt konto. Då kommer vi att uppdatera deltagarlistan på webben. Det kan dröja några dagar tills publicering sker så ha tålamod.

Polarhundsmästerskap

SPHK NN arrangerar även Polarhundsmästerskap, sprint- och medeldistans i Norråker 2016. Den tävlingen går av stapeln helgen v 5, 6-7 februari. Mer information om den tävlingen kommer att komma under SPHK:s webbplats. Frågor kan även tas med Alf Hallén. Vi kommer även att spegla viss information här. Spåren är nästan samma som SM-spåren 2015. Vi har röjt skog, skapat fast märkning och ändrat målgången från förra året. Banan ska därmed vara ännu bättre att åka på och målgången är inte mitt i byn, utan i anslutning till parkeringsplatsen och starten. Det kommer även att finnas möjlighet att träna på spåren så snart vi fått tillräckligt med snö. Vi meddelar när de öppnar.